Terrassa renova quatre anys més la distinció com a Ciutat Creativa de Cinema de la Unesco

El Comitè avaluador ha renovat aquesta distinció a la ciutat considerant com a excel·lent la feina feta en els darrers 4 anys i destacant aspectes com la capacitat de lideratge de Terrassa o l’activitat esenvolupada com a coordinadora de la Xarxa de Ciutats Creatives del Cinema.
Les accions dutes a terme a la ciutat han girat a l’entorn de tres eixos estratègics: ciutadania, educació i innovació/indústria.
El Comitè avaluador ha atorgat a Terrassa la valoració màxima, amb una qualificació d’excel·lent, pel que fa a la seva activitat durant els primers 4 anys de pertinença a la xarxa. En el seu anàlisi, el comitè avaluador ha destacat els aspectes que posen en valor les fortaleses de la Terrassa Unesco City of Film com a projecte d’abast local i internacional que comparteix les pautes i els valors estratègics de la Unesco.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *