«Cultura a Districtes» rep una menció especial al Premi Internacional CGLU Ciutat de Mèxic

El programa «Cultura a Districtes», que impulsa el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, rep una menció especial a la cinquena edició del Premi Internacional CGLU Ciutat de Mèxic, per la qualitat d’un projecte que prioritza la preservació dels drets culturals de la ciutadania.

El projecte va ser preseleccionat entre més d’un centenar de ciutats d’arreu del món i properament serà publicat a la pàgina de CGLU – Culture21.

El programa «Cultura a Districtes» va néixer l’any 2006 impulsat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa amb la voluntat de descentralitzar l’oferta cultural existent a la ciutat  i apropar-la a la totalitat del territori, facilitant així l’accés de la ciutadania i apostant per la participació i la implicació de la societat civil en l’elaboració i implementació d’una programació cultural de proximitat.

El Premi Internacional Ciutats i Governs Locals Units – Ciudad de México és un guardó creat per la xarxa CGLU (Ciutats i Governs Locals Units), de la que Terrassa en forma part, i per la ciutat de Mèxic. Té com a principal objectiu reconèixer ciutats i personalitats que hagin destacat significativament en àmbits com els valors de la cultura, la participació ciutadana així com per la seva contribució a l’emergència de la cultura com a pilar del desenvolupament sostenible. Les ciutats guanyadores d’aquesta edició van ser Dublín i Buenos Aires. En la categoria de personalitats es va premiar a Lourdes Arizpe i Daisy Fancourt.

Més informació sobre el projecte: Notícies Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.