Espanya rep 274,9 milions addicionals del REACT-UE

El REACT-UE forma part d’un paquet d’ajudes europeu més ampli aprovat per la Comissió Europea el juliol de 2020, denominat Next Generation EU, destinat a reparar els danys econòmics i socials immediats causats per la pandèmia de coronavirus. REACT- UE busca promoure la cohesió econòmica, social i territorial.

La meitat d’aquests recursos addicionals s’afegiran al programa operatiu espanyol del Fons Europeu d’Ajuda a les Persones més Desfavorides (FEAD), amb la finalitat de proporcionar ajuda alimentària i acompanyament a grups vulnerables, incloses les persones que han abandonat Ucraïna a causa de la guerra.

L’altra meitat s’afegirà als programes del Fons Social Europeu. S’utilitzarà principalment per millorar la formació dels treballadors i demandants de feina, i per facilitar l’accés al mercat laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.